Vi vill skapa
finansiell lycka

Några av de viktigaste besluten i våra liv är hur vi sparar, investerar och lånar pengar. Sedan starten 2012 har vår mission varit att skapa finansiell lycka – en målsättning som föddes ur insikten i att sättet vi hanterar pengar på är långt ifrån friktionsfritt.

Tinks syfte är att sudda ut den ångest, stress och komplexitet som många upplever kring privatekonomi, och förflytta kunskapen och makten till dig som använder appen. Vi arbetar helhjärtat med att hjälpa dig att förstå dina pengar och att göra det enklare för dig att ta smarta ekonomiska beslut.

 

 

En värld där pengar funkar – för alla

 

Tinks mål är att bygga världens bästa ekonomitjänst. Privatekonomin ska inte behöva kännas svår eller ångestladdad. På lång sikt strävar vi efter att skapa en tjänst som sköter din ekonomi helt automatiskt.

Genom maskininlärning och bearbetning av finansiell data, ger vi dig smarta insikter och råd som du kan agera på för att förbättra din ekonomi. Vi ser till att det är enkelt att spara, låna och investera på bästa sätt. Dessutom anpassat efter just din ekonomiska situation. Vi vill helt enkelt skapa en värld där alla får ut maximal glädje av sina pengar. 

Våra grundare

 
_CEC4308.jpg

Daniel Kjellén
VD och grundare

_CEC3982.jpg

Fredrik Hedberg
CTO och grundare

Utmanare i grunden

 

Tink lanserades 2013. Över en halv miljon användare, 2213 uppdateringar och 70+ anställda senare, jobbar vi lika passionerat med att förbättra människors relation till sina pengar. Vi är här för att utmana branschen och vet att det krävs hårt jobb och hängivenhet för att driva en förändring.

Som team är vi målmedvetna och ansvarstagande, vi jobbar kreativt och nyfiket och värdesätter transparent och ärlig kommunikation. Vi tror starkt på synergierna som uppstår när autonomi, ansvar och nära samarbete mellan olika discipliner får samverka.

imagebank_7_web.jpg
 
 
 
imagebank_21_web.jpg
 
imagebank_23_web.jpg
 

Nyheter

 

En helt ny look – och app

Kolla in vår nya identitet. Och med den kommer såklart även en helt ny app!

Läs mer

Tink Business

Nu lanserar vi vårt bankerbjudande som hjälper företag att skapa nästa generations banktjänster till sina kunder.

Läs mer