Tiden som är nu - med TID Watches

161034-image-02-v2.jpg
 

TID Watches delar med sig av sina reflektioner kring just tid

Våra vänner på det svenska klockmärket TID Watches sitter på Torsgatan här i Stockholm och jobbar med nya sätt att tänka runt tid. Vi har bjudit in dem till att dela med sig av sina reflektioner kring just tid, prioriteringar och det lilla extra här i livet.

Tid i dess bokstavliga mening är en valuta vars värde bara stiger och något alla kan relatera till. Med TID Watches investerar vi vår tid i att nörda ner oss i produktutveckling och utforskande projekt relaterade till tid. Från studion på Torsgatan 59 sker pågående utvecklingsarbete med material och processer som syftar till att skapa en långsiktig unik mix av spännande produkter och tjänster kring tid.

Tiden är mäktig och den går bara snabbare med åren. Ändå upplevs det som att just den tiden vi lever i är den bästa. Frågar vi människor så svarar de att man jobbar för att leva, men egentligen lever de för att jobba. Många säger att de vill ha mer tid för familj och fritid, men man prioriterar den inte. Tiden blir mer påtaglig ju äldre vi blir och den bittra sanningen är att vi kanske inte kommer hinna med allt vi önskar. Å andra sidan upplever vi att vi har blivit bättre på att njuta med åren och detta har gjort oss mer kräsna angående vad vi lägger vår tid på. Vi vill jobba med saker som känns relevanta och som vi tror på. I det har också uppskattningen för detaljer i livet ökat – det är det där lilla extra som gör det.

Det är det vi vill åstadkomma med TID Watches och det är glädjande att se att våra kunder uppskattar det. Vi vill att det vi skapar ska vara relevant, ikoniskt och hålla över en lång tid.

www.tidwatches.com