#tinkselfie 2013

2013 utsåg Oxford Dictionaries Selfie till årets engelska ord. En seger för social media fans och kanske inte lika upplyftande för språktraditionalister. Oavsett vad man tycker om ordet är det en spegling av vår tid och att det finns en fascination för självporträttering. Till exempel kvantifierar och porträtterar vi oss själva ofta genom att dela träningsresultat, tagga platser vi besöker, dela foton, twittra idéer och tankar etc. Hur vore det om du gjorde en selfie av din privatekonomi? Var 2013 ett år av välförtjänade semestrar eller året du skaffade en ny stil? vilken månad spenderade du mest pengar i? Vilken restaurang har du varit flest gånger på?

Idag introducerar vi #tinkselfie i din feed. Nedan ser du hur tinkanvändarnas gemensamma selfie ser ut. Skapa din egen direkt i Tink-appen. Du kan givetvis också dela din selfie och jämföra med dina vänner.

Tink_privatekonomi

Är du ny till Tink och vill läsa mer om hur du kan följa dina pengar kan du göra det på www.tink.se. Ladda ner Tink till iPhone & Android.

Bästa hälsningar,

Tink