Nya Tink - framtidens banktjänster i din hand

blogg_tink_2.0.jpg
 

Vi kan med glädje berätta att vi idag släpper en helt ny version av Tink!

De nya funktionerna kommer successivt att bli tillgängliga för alla våra användare under sommaren. Till att börja med är den övergripande designen och strukturen uppdaterad för att göra Tink ännu enklare och smartare att använda. Men den allra största nyheten är att du med nya versionen kan göra överföringar, betala räkningar och godkänna e-fakturor - direkt i Tink. Men varför har vi valt att utveckla just det här, kanske du undrar. Från början skapade vi Tink för att förenkla ekonomi och göra det tilltalande för alla som känt att sin privatekonomi varit krånglig och tidskrävande. Sedan starten för nästan 3 år sedan har Tink blivit en av Sveriges mest använda privatekonomiapp med över 400 000 användare. Med vårt nästa steg vill vi ge dig som användare möjlighet att inte bara få koll på din ekonomi - utan också hantera dina pengar direkt i appen.

Hur fungerar det då rent konkret att hantera sina pengar i Tink? När du gör en överföring eller betalar räkningar i Tink signerar du med Mobilt BankID, precis som du gör i din vanliga bankapp. Pengarna skickas direkt mellan de olika kontona du väljer och från Tink skickas en signal till banken som initierar flytten av pengar. Läs gärna mer om hur allt funkar i vår FAQ här.

Istället för att logga in och ut ur olika bankappar kan du hantera alla dina banker, konton och kort på ett ställe - med nya Tink behöver du alltså bara en ekonomiapp!

Vi tror helhjärtat på att ge dig som användare all makt och kunskap runt dina egna pengar för att du ska kunna ta smarta ekonomiska beslut - för att i slutändan få tid (och pengar) över till det du älskar. Genom att använda Tink löpande får du en unik insikt i din vardagsekonomi och vad du egentligen lägger dina pengar på. Med nya Tink tar vi första steget mot att bli en virtuell bank, en app där du kan göra alla dina vanliga bankärenden - men som inte är en bank.

När du har nya Tink i handen är vi såklart superintresserade av att höra om just din upplevelse! Kontakta oss gärna på Facebook, på Twitter eller maila till support@tink.se om du behöver hjälp eller vill ge oss inputs.

Tillsammans kan vi göra ekonomi smartare, snyggare och bättre!

/Daniel Kjellén, VD och grundare på Tink