Nu välkomnar vi Stefanie, Elias och Anna-Maria!

Tink växer och under årets första månader har vi fått förstärkning i form av Stefanie Malmhester, Elias Wigsten och Anna-Maria Nylander som med skilda bakgrunder ansluter sig till Tink-teamet i Stockholm. Stefanie kommer närmast från Södertörns högskola och ansvarar nu för Tinks sociala kanaler som den här bloggen, Facebook och Twitter. Elias har pluggat webbutveckling på Medieinstitutet och hjälper nu backend teamet med med att sprida Tink till andra länder än Sverige. Anna-Maria går för närvarande PR-programmet på Berghs och gör praktik på Tinks kommunikationsavdelning. - Att få vara del av kommunikationsarbetet för en nytänkande och innovativ startup som Tink var såklart det som lockade mest när jag valde praktik, säger Anna-Maria som ska vara på Tink i fyra veckor.

- Tror inte det finns något på Tink som jag inte har touchat, förutom programmering då haha. Det ska tilläggas att Tink-teamet är världens snällaste och roligaste grupp av människor, känns super att vara en del av det, berättar Stefanie som varit heltid på Tink sen nyår.

Elias jobbar med teamet som förbereder för internationell expansion. Han menar att det känns givande att omringas av kompetenta människor i en spännande bransch och att han lär sig något nytt varje dag.

Eftersom Tink växer och har mycket nytt på gång söker vi löpande nya medarbetare och praktikanter. Kolla gärna in våra lediga tjänster på hemsidan och kontakta oss på jobb@tink.se om du är intresserad av att höra mer!