Nu förnyar vi bankvärlden

01b.jpg
 

Nu förnyar vi bankvärlden

Vi är oerhört stolta att idag få dela med oss av en spännande nyhet. Med vår vision om att förnya och förändra bankvärlden har vi sedan starten 2013 hjälpt folk att hålla koll på sina pengar. Men för många är ekonomi fortfarande något jobbigt och svårt. Idag tar vi på Tink första steget mot att hjälpa folk mot en bättre ekonomi - genom att göra det enkelt att göra smarta ekonomiska val. Denna vision vill även SEB, SBAB, Collector, American Express och Santander vara med på. Tillsammans lanserar vi idag möjligheten att flytta ditt bolån för att få en bättre boränta och att öppna ett sparkonto med sparränta hos någon av våra partners - direkt i appen! Inom kort kommer du även kunna ansöka om privatlån och kreditkort. Nyheterna lanseras på iPhone (Android kommer snart).

75% av våra användare med bolån skulle kunna sänka sin ränta i Tink och vår lägsta ränta just nu är 1.21%. Du tar reda på hur du ligger till under vår nya flik “Boende” i Tink. Där kan du även jämföra räntorna hos landets banker, se vad snitträntan är i ditt område och enkelt flytta ditt bolån på 5 minuter.

Dessutom kan nu de 65% av våra användare som inte får ränta på sitt sparande flytta sina pengar till ett sparkonto med ränta. Och detta är bara början mot målet att samla marknadens bästa erbjudanden på ett och samma ställe!

Spana in allt nytt här och få till din ekonomi med Tink.