Hej från utvecklingsteamet

Nu är det nästan fyra månader sedan vi släppte vår beta. Vi har fått många värdefulla synpunkter och jobbar för fullt med att förbättra och vidareutveckla Tink. Utan att bli för tekniska tänkte vi lyfta fram tre förändringar som har skett under de här månaderna.

1. Fler banker

Vi har efter önskemål lagt till Sparbanken Öresund och SAS Mastercard. Idag kan du hämta kontoinformation och transaktioner från Nordea, SEB, Swedbank, Handelsbanken, Danske Bank, Skandiabanken, ICA-banken, Länsförsäkringar, Sparbanken Öresund, Avanza, Nordnet, American Express, SAS Mastercard, SAS American Express och Eurocard. Vi fortsätter att jobba på att utöka listan så att du har möjlighet att länka alla dina konton till Tink.

2. Nytt kategoriträd

Vi har uppdaterat vårt kategoriträd då det blev tydligt att vissa kategorier saknades och att några tillhörde fel huvudkategori. Vi har nu gjort ett par justeringar och hoppas det kommer vara lättare att arbeta med. Till exempel finns det nya kategorier så som Barn och Utlägg. Vi har även gjort så att du kan ta bort en transaktion från grafer och statistik genom att välja Exkludera. Detta hoppas vi kan vara användbart när det rör sig om exempelvis stora engångskostnader.

3. Fler transaktioner

För ett flertal banker och kreditkort, däribland Swedbank, Nordea och American Express, har vi utökat inhämtningen och kan nu presentera historiska transaktioner upp till 5 år. Vi hoppas det ger dig en bättre överblick och en mer fullständig bild av din privatekonomi hos Tink.

Vi kommer att fortsätta jobba på i full fart under sommaren och till hösten har vi mycket nytt och spännande att presentera, hoppas att du är med oss då.

Vi önskar er alla en skön sommar!

Fredrik