Glad midsommar Tinkers

Midsommar är bara en dag bort och det känns som en bra tid att ge en uppdatering om vad som händer hos oss här på Tink. Tiden har gått fort, för nästan precis ett år sedan satte vi igång och i april lanserade vi vår första beta där man idag kan länka in konton från elva banker, fyra kreditkortsbolag och CSN. Vi ska inte säga att det gått smärtfritt men utan hjälp från alla våra betatestare hade det definivt inte gått.

Det senaste i produktväg är att vi nyligen släppt en uppdaterad version av vår kategoriserings-motor och idag kategoriseras ca 85 procent av alla transaktioner automatiskt. Vi har fått massor av smarta tips på hur kategoriseringen kan göras ännu bättre och att-göra-listan är fortfarande lång.

Under sommaren och hösten kommer det att hända mycket nytt och spännande, bland annat kommer ni få lära känna oss på Tink bättre, följa med på en filminspelning och se nya smarta funktioner. Vi avvaktar dock något med att avslöja vad för att inte förstöra överraskningen.

Under året har vårt team också vuxit ordentligt och vi har välkomnat Johannes, Cornelia, Jon, Sandra, Isak, Andreas, Fredrik och Per till Tink. Att vi fått in Avanzas tidigare vd Nicklas Storåkers som ordförande är vi också stolta över.

Vi är jätteglada att så många vill testa Tink och dessutom engagerar sig och ger tips på hur vi kan förbättra tjänsten. Vi kommer göra vårt yttersta för att göra det roligare och lättare att få bättre koll på er privatekonomi. Hör gärna av er till oss på mejl, Facebook eller Twitter. Vi tycker alltid att det är kul att få höra vad ni tycker och vilka idéer ni har.

Vi på Tink önskar alla en trevlig midsommar!

Daniel & Fredrik