Hur du får ditt hem till ett holländskt 1600-talsstilleben

Gustav-Brostrom-Blogg-header2-1200x648.jpg
 

Hur du får ditt hem till ett holländskt 1600-talsstilleben - Gustav Broström

Serumexperten och blomälskaren Gustav Broström är groomingredaktör på Café och har testat det mesta som finns bland groomingprodukter och blombuketter. Vi har träffat honom för att bland annat höra hur du kan få till både din hy och ditt hem - utan att tömma bankkontot!

Ifall du bara fick köpa groomingprodukter för max 500 kronor, vad hade du då köpt? Då hade jag satsat allt på Apoteket, där hittar du snälla men effektiva produkter till ett rimligt pris. En kompis till mig brukar använda deras fotsalva med mjölksyra som dagkräm och har magisk hy.

Vilka är de mest prisvärda blommorna nu på våren? Tulpaner såklart! Köp dubbla papegojtulpaner, hemmet blir direkt ett holländskt 1600-talsstilleben och tulpaner vissnar snyggast av alla blommor.

Gustav-blommor-682x1024.jpg
 

Vilken är den mest extravaganta buketten du köpt? Det vågar jag knappt säga. Vissa bakfulla söndagar har jag gått bananas på Christoffers blommor och köpt varenda blomma. Jag tycker det är vackrast när man blandar vallmo med rosor, ringblommor, anemoner, småbladig eukalyptus, mimosa och stora blad. En riktig djungelbukett!

Vad är det mest oväntade man hittar bland dina utgifter? Avokado! Som den basic bitch-vasastanskille jag är äter jag kanske 10 avokades i veckan. Dels för att det är orimligt gott, man kan ha det i ansiktet och så odlar jag egna träd och behåller därför kärnorna. Finns en hel guide till hur man odlar avokades och andra växter, på min blogg!

Fler tips från Gustav hittar du på gustav.cafe.se eller på hans Instagram @gustavbrostrom. Vill du få till din ekonomi laddar du ner Tink för iOS här, samt för Android här.