Vill du ha en bra boränta? Skaffa inte barn.

 
House.jpg
 
 

Vad avgör egentligen räntan på ditt bolån? Det kan vara svårt att veta hur bankerna tänker, men vi har svaren! Här är fem riktigt bra knep…  

Friends.gif

Bli sambo
Om du är singel är det dags att börja dejta redan nu. Två personer i hushållet betyder större trygghet för banken – skaffa en partner och få lägre ränta!

Baby3.gif

Skaffa inte barn
Barn är gulliga, men de kostar och bankerna vet det. Skaffa bolån innan ni skaffar ungar!

Apartment.gif

Gör lägenheten större
Fram med måttstocken! Du vet väl att en kvadratmeter avrundas uppåt? Snittpriset i centrala Stockholm är tex nästan 100 000 kr/kvm nu, så om du kan bevisa att lägenheten är större har du en härlig ökning på ditt bostadsvärde att se fram emot.

Politicians.gif

Bli inte politiker
Är du PEP? Det vill säga en “politically exposed person”? Då är det större risk att du utsätts för mutor och korruption. Det gillar inte banken. Se till att ha ett vanligt jobb om du vill ha lån!

Table.gif

Köp möbler på IKEA
Ta inga dyra lån, till exempel för den där coola designersoffan. Det kan påverka din kreditvärdighet och därmed ditt lån!

05b1-1200x799.jpg

… eller så kan du använda Tink. Vi menar så klart inte allvar med de här tipsen, men vi är väldigt måna om att du ska få den boräntan du förtjänar!  I Tink kan du flytta ditt bolån på endast 2 minuter. Smart va? Vi har förhandlat åt dig så att du slipper gå till banken. Hittills har vi hjälpt folk med lån på 2 miljoner att spara i snitt 5900 kr per år.
Gå in idag och se vad du kan få!

 
Helena Månsson