Nu kan du värdera din bostad i Tink

 
Lägenhetsbilden är från Erik Olssons Fastighetsförmedling.

Lägenhetsbilden är från Erik Olssons Fastighetsförmedling.

 
 

Ta reda på hur mycket din bostad är värd, direkt i appen. Tink har samarbetat med Booli för att du ska få rätt värdering på ditt hem, utan att behöva fråga en mäklare.

Priset på din bostad kan bero på marknaden, på läget eller på vem du frågar. Ska det verkligen vara så svårt att få en siffra? Nej det ska det inte. Vi insåg att vi kunde göra det enklare för dig genom att använda data som redan finns. Därför lanserar vi nu möjligheten att värdera sin bostad i appen. Värderingsknappen hittar du i Tinks bostadsflik och du får svar direkt!

 

“Booli:s stora datamängd möjliggör för våra kunder att värdera sin bostad med god tillförlitlighet. Tack vare det slipper man gissa.”

– Fredrik Cedervall, teknisk produktchef på Tink

 

För att göra din värdering så bra som möjligt så valde vi på Tink att samarbeta med Booli som är en del av SBAB och har över 300 000 unika besökare varje dag.

En korrekt värdering kan vara avgörande för om du ska sälja eller inte, men visst är det också lite kul att veta vad ditt hem är värt? Enligt Fredrik Cedervall var målet med den här funktionen att göra bostadsfliken i appen lite mindre ”deppig”. Nu ser man inte bara sitt tråkiga bolån i appen längre, utan även vilken tillgång man faktiskt sitter på.

Tinks vision är att hjälpa så många som möjligt få kontroll över sin boendeekonomi med smarta tekniska lösningar och från Boolis håll ser man att det är en utveckling som är här för att stanna.

”Digitaliseringen av bostadsmarknaden kommer fortsätta. Fler tjänster och verktyg kommer att hjälpa oss att ta smartare och bättre beslut kring vårt boende.”

– Emil Kaiser, Affärsområdeschef på Booli

För att värdera, gå in i Tinks bostadsflik (iOS). Vill du inredningsinspiration och andra tips? Följ Tink på Instagram.

 
 
vardering-1200x1212.jpg
Helena Månsson