Det sitter i detaljerna

 
blogg_19_apr.jpg
 
 

Rebecca Kobus är inredningsstylisten som inspirerar tusentals med sitt Instagramkonto Inredningsdetaljer. Läs hennes grymma tips på hur man inreder för en billig peng. Dessutom berättar Rebecca om sina bästa konton på Instagram för inredningsinspo! Denna intervju är del i en serie om inredning och design för att fira att du nu kan byta bolån och värdera din bostad i Tink.

 
IMG_8116.jpg
 
 
 

Hur skulle ditt drömrum se ut om du fick inreda utan några som helst begränsningar?

Mitt drömhem skulle ha högt i tak och stora vackra och djupa fönster, gärna ett kalkstenshus på Gotland. Drömrummet jag tänker på är ett stort kök med detaljer i rostfritt, mörkare, arbetat trä på luckorna och vitt kakel ovanför köksbänken i ljus sten. En stor köksö där alla kan hänga, laga mat och bara umgås och ett stort matbord med en brokig blandning av stolar.

Din Instagram är väldigt härlig. Vilka konton med inredningsinspiration följer du själv?

Tusen tack, blir glad när jag kan inspirera andra! Själv har jag många konton jag själv inspireras mycket av, kan vara på grund av enbart vackra bilder, inredningsstilen eller härliga färgkombinationer.

@babes_in_boyland@local_milk@idamagntorn@teklan@krickelin och @thenorrmans är några få av många härliga konton.

 
Bilden är från Rebeccas konto  Inredningsdetaljer

Bilden är från Rebeccas konto Inredningsdetaljer

Vilket är ditt bästa budgettips för någon som vill inreda fint men inte för dyrt?

Ett tips för att inreda för en mindre peng är det klassiska, att blanda billigare varuhus med mycket loppis och kanske köpa några enstaka mer påkostade saker som håller länge både i stil och kvalitet. Jag har lärt mig att tänka efter innan jag handlar inredning, tänka in prylen hemma innan jag köper, då lägger jag inte en massa pengar på saker som kanske tröttnas på på en gång eller kanske aldrig ens packas upp.

Vilken är din favoritplats i ditt hem och varför?

Min favoritplats i vårt hem vi bor i nu måste vara vardagsrummet. Det är där och i köket som familj och vänner samlas för att umgås och ha mysigt, spela spel, titta på film, dricka lite vin när kidsen lagt sig på kvällen och där jag har tid för bara mig själv när det behövs.”

Vill du se en bild på Rebeccas favoritplats? Kolla in Tinks Instagram.

Helena Månsson